Acasa/Contact

Contact

Intampini dificultati in accesarea contului?
Reseteaza parola prin email sau Recupereaza contul
Ai alte intrebari legate de functionalitatea aplicatiei sau nu reusesti sa iti recuperezi contul? Lasa un mesaj si te contactam noi.

Acceseaza ghidul PDF

Daca ai un cod, poti afla numele de utilizator AICI
Pentru a eficientiza raspunsul la solicitarea ta, cand ne trimiti un mesaj te rugam sa precizezi si aceste informatii: scoala, clasa, numele tau / numele elevului, numele de utilizator (daca il stii).


Intrebari frecvente

Accesează pagina https://www.24edu.ro și apasă butonul CREEAZĂ CONT. În pagina deschisă, introdu codul primit și apasă Verificare Cod. În pasul următor completează CORECT adresa de email și setează o parolă. Atenție: adresa de email va fi folosită ca nume de utilizator, de fiecare dată când vei dori să accesezi contul, vei folosi această adresă de email și parola setată. După crearea contului vei primi un email automat de confirmare. Apasă butonul din email pentru a confirma că adresa de email este corectă.
Daca numele tau de utilizator este adresa de email, poti cere resetarea parolei in aceasta pagina: https://www.24edu.ro/Cont/RecuperareParola
Vei primi apoi un email automat pe adresa ta. Apasa linkul din email pentru a continua cu resetarea parolei.
Daca numele tau de utilizator este numarul de telefon, ne poti trimite un email pe suport@fgo.ro in care sa soliciti resetarea parolei. Nu uita sa precizezi informatiile necesare pentru a te identifica: numele de utilizator, numele tau, tipul contului (parinte, elev, cadru didactic), codul primit de la scoala, scoala, clasa.

Iti poti afla numele de utilizator in pagina https://www.24edu.ro/Cont/RecuperareCont pe baza codului primit de la scoala, al numelui tau si tipul contului.

Acceseaza pagina Profilul meu: https://www.24edu.ro/Parinte/Profil. Apasa butonul + de langa numele copilului deja adaugat. Se va deschide o fereastra unde introduci codul pentru cel de-al doilea copil si poti selecta relatia fata de copil (mama, tata, tutore). Apasa adauga. Dupa adaugare vei avea butonul Schimba copil in bara de sus (sau in meniul lateral daca folosesti aplicatia pe telefon). Astfel vei putea schimba copilul pentru care vizualizezi situatia scolara.

Atunci cand ai mai multi copii in cont, vei putea alege copilul pentru care vizualizezi situatia scolara astfel:

A. In cont web: in bara de sus, gasesti butonul Schimba copil, care deschide o pagina, de unde selectezi copilul pentru care doresti sa vizualizezi situatia scolara. Numele copilului selectat il poti vizualiza in meniul lateral.

B. In aplicatie telefon: deschide meniul lateral (prin apasarea celor 3 linii din stanga sus) si apasa pe “Schimba copil”. Se va deschide un ecran cu toti copiii asociati contului tau. Da click pe copilul pentru care vrei sa vizualizezi situatia scolara. Numele copilului selectat este afisat in meniul lateral.

Platforma 24edu.ro iti permite adaugarea temelor pentru fiecare clasa sau teme individuale per elev. Cand elevii trimit raspunsurile si rezolvarile temelor, le vei putea vizualiza direct in contul tau 24edu.

Vezi video: https://youtu.be/TBbfhscTlYk